MMF ČR zve na odborné workshopy
7. května 2021

MMF ČR zve na odborné workshopy

Asociace hudebních manažerů MMF Czech Republic pokračuje v loňské sérii workshopů určených pro všechny zájemce, kteří proplouvají napříč hudebními profesemi. V letošním roce jsou zaměřené na témata, jako jsou licenční či koncertní smlouvy, grantové programy, prezentace pořadatelům či kolektivní správa autorských práv hudebníků.

„Po celý minulý rok jsme pořádali pro manažery, booking agenty a muzikanty online workshopy a jsme moc rádi, že v tom i letos můžeme pokračovat. S MMF se snažíme pomoci tuzemské hudební scéně a vzdělávání je jedna z aktivit, která je velmi důležitá. Oslovili jsme profesionály ve svém oboru a každý měsíc se společně chceme ponořit do témat, u nichž cítíme, že nás i naše kolegy pálí. Nyní představujeme workshopy na květen a červen, o dalších budeme postupně informovat,“ říká předseda MMF ČR Petr Blažek.

 

  • Dotace a granty (ČR, EU), termín: 12. 5. 2021 od 19 hod
    Téma přednášky, kterou provede Marek Lakomý (ředitel kultovního klubu Meet Factory a dotační matador), je v současné době aktuální více než kdy jindy. Dotace a granty jsou jedním z mála nástrojů kulturní sféry, které jí v době vládních restrikcí a očekávané post-pandemické ekonomické krize pomůžou ekonomicky přežít. Finance na projekty všeho druhu je možné získat z mnoha zdrojů, a to jak domácích, tak evropských. Více informací k workshopu a jeho organizaci naleznete zde.
  • Právnické desatero aneb základní smlouvy, které by měl každý manažer/umělec ovládat, termín: 9. 6. 2021, přednášející advokát Radomír Pivoda

 

Pro členy MMF CR jsou workshopy zdarma, pro nečleny za poplatek 100,- Kč/workshop zaplacený předem převodem na účet: 2701743615/2010 (doklad o platbě obdržíte e-mailem, do poznámky je nutné uvést jméno, e-mail a datum workshopu). Po zaplacení bude zaslán link na ZOOM. 

Nebo se můžete stát rovnou členem, neplatit jednotlivé workshopy a získat tak i další výhody v podobě pravidelných novinek z oboru, či sdílení informací s ostatními manažery. Členský poplatek MMF CR na rok 2021 je 500,- Kč. Přihlášky ke členství jsou dostupné zde

Pro aktuální informace o činnosti MMF Czech Republic sledujte jejich profil na FB nebo navštivte webové stránky.