Učte se od hudebních profesionálů na DEX Songwriting Expo 2022 a získejte speciální 30% slevu na vstupenky pro autory zastupované OSA
6. května 2022

Učte se od hudebních profesionálů na DEX Songwriting Expo 2022 a získejte speciální 30% slevu na vstupenky pro autory zastupované OSA

4 dny songwritingu – to je DEX Songwriting Expo 2022, které se koná od 23. do 26. května v Budapešti. Pro účastníky je připravená řada přednášek, workshopů a masterclasses zaměřených na skládání hudby, psaní textů, hudební produkci, hudební byznys a networking.

Artisjus (maďarská obdoba OSA) i v tomto roce pořádá DEX Songwriting Expo a celého programu se můžete po „covidové” pauze zúčastnit osobně. Pokud se však stále cítíte bezpečněji doma, nebo je to pro vás pohodlnější, můžete veškerý program sledovat také online. Line-up přednášejících bude stejně jako v předešlých ročnících mezinárodní, přednášky tedy očekávejte v angličtině.

Akce je rozdělená do čtyř tematických dnů zaměřených na každou konkrétní fázi psaní písní. Odhalte tajemství profesionálů a seznamte se s osvědčenými postupy skladatelů a hudebních profesionálů se speciální 30% slevou z běžné ceny vstupenek pro autory zastupované OSA. Vybírat můžete ze 4 variant a zakoupit je můžete zde. Když nám napíšete, pošleme vám speciální slevový kód na vybranou vstupenku.

  • čtyřdenní vstupenka
  • vstupenka na 1. den (pro skladatele)
  • vstupenka na 2. den (pro textaře)
  • vstupenka na 3. den (pro hudební producenty)
  • vstupenka na 4. den (Music Biz & Collabs)

Cena zlevněné denní vstupenky je 8 eur/3150 HUF, čtyřdenní vstupenky pak 18 eur/7000 HUF. Událost  můžete sledovat také online za 5 eur/1990 HUF v případě denní vstupenky a za 14 euro/5500 HUF v případě čtyřdenní vstupenky.

Z programu doporučujeme:

  1. Připojte se k workshopu Johnnyho K. Palmera (AT, HU) a pozvedněte své dovednosti psaní anglických textů na další úroveň!
  2. Navštivte přednášku BÖBE (HU) TikTok a zjistěte, jak můžete ze svého profilu vytěžit maximum!
  3. SMiTHMUSiX (NL, HU) napsal a koprodukoval hudbu pro světově proslulé rap/hiphop/pop umělce jako DomiNo, Snoop Dogg, Marc E. Bassy; stejně jako maďarské A-listy. Co dělá píseň hitem? Seznamte se s osvědčenými postupy Rolanda Körmendiho.
  4. Prostřednictvím praktických příkladů Monoir (RO) osvětlí, jak orientalismus inspiruje dnešní pop music.
  5. From Local to Global: Manažeři Global Records (RO), Andreea Selaru & Alexandru Sanda představí model řízení talentů a propagace přední nezávislé nahrávací společnosti v regionu CEE.

Podívejte se na celá line-up konference zde a sledujte aktuální informace prostřednictvím facebookové události.