Czech-French Songwriting Camp, Prague 2021 OPEN CALL - deadline 20. 9. 2021
1. září 2021

Czech-French Songwriting Camp, Prague 2021 OPEN CALL - deadline 20. 9. 2021

Ve dnech 18.-22. 10. se v Praze uskuteční česko-francouzský songwriting camp, kde se propojí 6 českých autorů a 6 francouzských autorů při společné tvorbě písní (urban/pop).

Samotný songwriting camp - to jsou intenzivní dny, které jsou věnovány jen a jen tvorbě písní a každý den jde o vznik jiných kombinací hudebníků/autorů (a tedy i jiných písní). Songwriting camp je, v zahraničí již standardní, metoda, jak rychle tvořit písně, posouvat je dopředu s jasným výsledkem. Tedy žádný workshop, kde se jen povídá, ale tvůrčí smršť hudebních profesionálů. Cílem campu je tedy vznik nových česko-francouzských spoluprací a vytvoření úspěšných písní s konkrétním dosahem na český i francouzský hudební trh.

Záměr projektu je tedy propojení, společná tvorba a vzájmené obohacení se českých umělců s umělci francouzskými. Camp je určen pro profesionální producenty, interprety a songwritery, kteří budou vybíráni formou OPEN CALL, pokud vyplní následující krátký dotazník.

DEADLINE: 20. 9. 2021

Všichni (čeští i zahraniční) účastníci songwriting campu za účast neplatí, rozhodují pouze umělecká kritéria a dramaturgie projektu. Účastníci budou vybíráni spolupracujícími organizacemi: OSA, SoundCzech, Songwriting CZ, Le Bureau Export, Francouzský institut v Praze.